I-V 7.00-17.00 VI 9.00-13.00    
Hjemlevering kr128.00 (Fri fra kr2,800.00)    
Gratis logo montering
Excellent
google

Betaling

BETALINGSVILKÅR OG MVA

GETPRO AS – ORG.NR. 921 151 497. Moms (MVA) på 25% inngår IKKE i de oppgitte prisene. Andre kostnader som påløper i forbindelse med bestillingen er frakt – og fakturagebyr. Alle bestillinger hvor beløpet overstiger NOK 2800,- innrømmes fri frakt. Det kan forekomme feil i nettbutikken – Getpro tar forbehold om eventuelle feil ved oppgitte priser, salgstilbud, lagerstatus, tekst og bilder.

Betaling

Kortet belastes når varen er sendt.

KID nummer

Getpro benytter seg ikke av KID-nummer. For at betalingen skal tilordnes riktig bestilling, er det viktig at bestillingsnummeret oppgis som referanse i meldingsfeltet. Dersom KID og meldingsfelt er i samme felt, kan du skrive "bestilling" foran bestillingsnummeret når du betaler. Gjelder ikke til firma betaling.


Fakturabetaling (gjelder bare til bedrift)

Med faktura har du 30 dagers betalingsfrist fra du legger inn din bestilling. Når du har lagt inn bestillingen vil du motta en ordrebekreftelse per e-post. I denne ordrebekreftelsen finner du også betalingsinformasjon.
Det forekommer ingen ekstra gebyrer eller kostnader ved kjøp med faktura.

Du kan se ditt nåværende utestående beløp på dine bestillinger inne på din kundekonto.
Dersom du nylig har gjort en betaling, husk at det kan ta opp til fem virkedager før betalingen er synlig i denne oversikten.
Husk at returer kan bruke opp til tre uker for å bli returnert til våre varelagere. Dersom vi ikke har mottatt returen vil ikke fakturaen oppdateres. Du kan alltid betale for kun de varene du har beholdt i en ordre. Kjøpsbeløpet for varene du har returnert vil bli slettet fra fakturaen så fort vi har mottatt din retur.
Betaling gjøres til
Betalingsmottaker: Getpro AS
Kontonummer: 1506.10.01953
Referansenummer: Ditt ordrenummer

Du samtykker herved til at selger kan overdra betalingskravet for ditt kjøp til tredjeparter, herunder til Getpro AS.

Feilmelding når jeg betaler i nettbanken
Vær oppmerksom på at Getpro ikke benytter seg av KID-nummer, og ordrenummeret må derfor oppgis som referanse i meldingsfeltet ved betaling. Dersom KID/meldingsfelt er det samme i din nettbank kan du skrive "bestilling" foran ordrenummeret når du betaler.

Hvorfor får jeg ikke betale med faktura?
Når du bestiller gjøres det en teknisk vurdering av vårt system som avgjør om betaling med faktura tilbys eller ikke. Av sikkerhetsmessige årsaker dekker vurderingen både kjente og ukjente faktorer. Dersom du ikke får valgt faktura kan det blant annet skyldes at:

• Leveringsadressen og fakturaadressen er ulike.
• Du har en ubetalt faktura fra en tidligere bestilling.
Vi ber om din forståelse hvis du fyller disse kriteriene, men likevel ikke blir tilbudt faktura. Vi ber deg da vennligst benytte en av de andre mulige betalingsformene denne gangen.
Vår kundeservice har dessverre ikke mulighet å påvirke eller forutse hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelig for deg.

Hvorfor har jeg blitt kredittsjekket?
Getpro forbeholder seg retten til å kredittvurdere din forespørsel om betaling etterskuddsvis ved bruk av faktura. Getpro bruker elektronisk gjenpartsbrev (en kopi av vurderingen), og dersom en kredittvurdering blir foretatt vil du få tilsendt en lenke til ditt gjenpartsbrev via e-post eller SMS.
Du kan også logge deg på www.minexperian.no for å lese dine gjenpartsbrev (krever BankID). Dersom du ønsker å få dette tilsendt til en annen e-postadresse enn den du har registrert hos oss, kan du endre dette inne på dine kontoinnstillinger.
Getpro forbeholder seg retten til å avslå din søknad eller begrense kredittbeløpet avhengig av utfallet av kredittvurderingen. Personopplysninger håndteres i henhold til gjeldene lover.

Kan jeg få betalingsutsettelse?
Vi har dessverre ingen mulighet til å tilby delbetaling eller betalingsutsettelser. Ved forsinket eller manglende betaling vil du motta en betalingspåminnelse med et purregebyr. Husk! Dersom du har handlet med faktura og returnerer varer etter betalingsfristen på 30 dager, er det viktig at du betaler din faktura. Beløpet blir refundert igjen så fort vi mottar din retur.

Kortbetaling
Betaling med kort er bekvemt og sikkert og vi aksepterer MasterCard, Visa og American Express. Dersom du handler for et høyt beløp kan det i noen tilfeller forekomme at kortbetaling ikke er tilgjengelig, og du kan da velge forhåndsbetaling istedet.

Når du betaler med kort, reserverer vi beløpet. Kortet belastes først når varen forlater vårt lager. Dersom du returnerer varen vil beløpet bli tilbakeført til samme kort som du betalte med.

Kortopplysningene dine overføres i en kryptert SSL-prosess, som gjør det helt trygt å handle med betalingskort hos Getpro. Mer informasjon om sikkerhet finner du her.

Verified by VISA og MasterCard Secure Code gir deg ekstra sikkerhet når du betaler med kort. Dette er såkalte 3D krypteringsmetoder, som hjelper å sikre trygge transaksjoner med betalingskort på internett.

Etter å ha fullført bestillingen på getpro.no føres du videre til en nettside hvor du blir bedt om å oppgi ditt passord for Verified by VISA, American Express SafeKey eller MasterCard Secure Code. Dersom du ikke allerede har opprettet et slikt passord vil du måtte gjøre dette for å kunne fullføre bestillingen. Passordet du oppretter vil du kunne bruke hver gang du bestiller på nett fra en nettbutikk som bruker Verified by Visa eller MasterCard Secure Code. Når din bank har godkjent passordet mottar du bestillingsbekreftelsen fra Getpro.

Her kan du lese mer om Verified by Visa og MasterCard Secure Code (sidene er på engelsk).

 

Forhåndsbetaling

Dersom du velger dette betalingsalternativet vil ordrebekreftelsen du mottar på e-post inneholde all betalingsinformasjon du trenger for å betale din bestilling. Husk at bankoverføringer kan ta opptil fem virkedager. Så snart betalingen er registrert blir din bestilling sendt ut.

For at betalinger skal kunne tilordnes riktig må hver bestilling betales separat, og ordrenummeret må alltid oppgis som referanse i meldingsfeltet.

Din ordre reserveres i 7 dager i vente på betaling.

Betaling gjøres til

Du samtykker herved til at selger kan overdra betalingskravet for ditt kjøp til tredjeparter, herunder til Getpro AS.

Vær oppmerksom på at Getpro ikke benytter seg av KID-nummer, og ordrenummeret må derfor oppgis som referanse i meldingsfeltet ved betaling. Dersom KID/meldingsfelt er det samme i din nettbank kan du skrive "bestilling" foran ordrenummeret når du betaler.


FAKTURERING/ BETALINGSVILKÅR

Getpro fakturerer selv og i samarbeid med Inkasso selskap.

Spørsmål knyttet til fakturering rettes i første instans til Getpro - post@getpro.no

Alle kjøp på Getpro nettside kan betales på følgende måte:

Bedrift: med forhåndsbetalt faktura pr epost – med henvisning til ordrebestillingen oversendt kunden pr epost.

Faktura Logo

I de tilfeller hvor kunden skal ha logo – fakturerer vi først for selve bestillingen. Faktura ifm trykking av logo oversendes pr epost først etter at vi har mottatt transfer og fått logoene påført plaggene.

PRIVATKJØP

For privatkjøp gjelder angrefristloven og kjøpsloven ( forbrukerkjøp) – se lovdatas nettside som forklarer dette i detalj.

RABATTER OG SALG

Prosentrabatter fra rabattkoder gjelder normalt ikke på salgsvarer. Unntak kan forekomme.


Vi er stolt forhandler av følgende leverandører

Nyhetsbrev